Putkiasennukset

Teemme kaikenlaisia putkiasennuksia ja niiden huoltoja. Oli sitten kyseessä vaikkapa vesipisteen siirtäminen, jäätynyt putki tai putkirikko, teemme työt huolellisesti vankalla kokemuksella ja ammattitaidolla.

Putkitöitä voit tilata meiltä nopeimmin Porvoon ympäristössä sekä pääkaupunkiseudulla.

Pyydä tarjous

Tarjouspyyntö

 

Vesi­kalusteiden huolto- ja asennustyöt

Putkimiehemme hoitavat hanojen, suihkujen, wc-istuinten ja muiden vesikalusteiden asennukset ja irrotukset luotettavasti. Uusi hana säästää yleensä vettä vanhaan verrattuna, joten käyttövesisaneerauksen yhteydessä vanhat kannattaa usein vaihtaa. Huollamme myös useimpia merkkejä, joten esim. tiputtava hana voidaan hyvin saada huollettua.

Käyttövesi­saneeraus

Viemärisaneerauksien lisäksi teemme myös käyttövesisaneerauksia. Putkiston uusimista ei kannata viivyttää, vanhan käyttövesiputken rikkoutuminen on vakuutusyhtiöiden tilastojen mukaan merkittävä vesivahingon aiheuttaja pientaloissa. Uusien putkien asennus on lisäksi yleensä paljon kevyempi prosessi kuin pelätään.

Käytämme asennuksissa alan parhaimpia komponentteja, jolloin asennus sujuu nopeasti ja laadusta ei tarvitse murehtia.

Pyydä tarjous

Tarjouspyyntö

 

Lämmitys­järjestelmät ja Ilmanvaihto­asennukset

Huollamme ja asennamme erilaisia vesikiertoisia lämmitysverkkoja- ja laitteita. Pattereiden uusimisella päästään usein parempaan hyötysuhteeseen vanhoihin verrattuna.

Toimiva ilmanvaihto on tärkeää myös pientaloissa. Meiltä voit tilata mm. seuraavia ilmanvaihtotöitä:

  • Kanavien asennukset
  • Koneiden asennukset
  • Koneiden huollot

Pyydä tarjous

Tarjouspyyntö