Sukituksella viemärisaneeraus

Räätälöimme sinulle juuri sellaisen putkiremontin, kun haluat. Voimme putkiremontin yhteydessä uudistaa talosi käyttö- ja lämmitysputket tai saneerata kylpyhuoneesi edulliseen pakettihintaan. Voit aina kääntyä puoleemme viemärikuvaus ja -kartoitus asioissa. Kartoitus auttaa putkisaneerauksen suunnittelussa.

 

Sukitus on helppo ja nopea

Viemärisaneeraus toteutetaan uusilla sukkasujutus­menetelmillä. Sukitus on siisti, edullinen ja kestävä ratkaisu.

Uusi viemäri asennetaan vanhan viemärin sisälle. Näin ollen rakenteita ei tarvitse rikkoa ja pöly sekä asumishaitta on minimaalinen. Asuminen on mahdollista koko toimenpiteen ajan ja suojaamme asunnon sisäpinnat, jotka ovat työalueella.

Annamme viemärisaneeraustyöllemme 10 vuoden vuotamattomuustakuun. Uusinta sukitustekniikkaa käyttäen viemäristö kestää noin 50 vuotta. Se vastaa vaihdettujen putkien kestoa, vaikka viemäriremontti on vaivattomampi ja huomattavasti edullisempi.

Putkiremontti sukittamalla on noin viikossa valmis.

Laske hinta

sukitus_1

 

 

Putkistojen kuntokartoitus videokuvauksella

Viemäristön kunto kannattaa tarkistuttaa ajoissa, sillä rikkoutunut putki tuo mukanaan yleensä suuret vahingot ja kustannukset. Piilevä putkivuoto ehtii usein aiheuttaa vakavan vesivahingon ennen kuin se huomataan.

Kuntokartoituksessa viemäri kuvataan sisäpuolelta, jolloin päästään tarkistamaan vaikeatkin paikat. Kartoitus auttaa myös putkisaneerauksen suunnittelussa ja sen ajankohdan arvioinnissa. Viemärien normaali käyttöikä on n. 30-50 vuotta.

Kartoituksessa viemärien videokuvaus tallennetaan muistitikulle, jonka saat omaksi. Teemme kuntokartoituksia Pääkaupunkiseudulla ja Itä-Uudellamaalla. Tarvittaessa myös muualla, kysy tarjous kuvauksesta.

Tilaa kuntokartoitus kätevästi alla olevalla lomakkeella tai soita
p. 010 322 1090

kuvaus_1

 

Nopea putkiremontti – jopa 5 päivässä

Päivä 1

Kalusteiden irrottaminen ja työalueiden huolellinen suojaaminen, viemäriputkiston puhdistus jyrsimällä sekä puhdistetun putkiston kuvaus.

Päivä 2

Työ jatkuu lisäpuhdistuksella tarvittaessa. Kun puhdistus on suoritettu, saneerataan ensimmäiset viemäriosuudet (joko haaroitukset tai kerääjäviemäri riippuen kohteen putkistosta).

päivät 3-5

Saneerataan (sukitetaan), porataan auki viemärihaaroja, kuvataan lopputulosta saneeratuista viemäreistä muistitikulle. Kiinnitämme takaisin kalusteet (hajulukot ja wc-istuimet jne.) ja suoritamme töiden jälkeisen siivouksen. Pienimmissä kohteissa työ valmistuu nopeimmillaan kolmessa päivässä, mutta tavallisesti työ on arkiviikon mittainen ja viikonlopuksi teillä on saneeratut viemärit käytössänne.

Laske hinta Tehtyjä töitämme